geçmiş etkinlikler

Temel Sanat Bilimleri Bölümü

2014 Yılı Etkinlikleri

30 Eylül 2014 tarihinde bölümümüz öğretim elemanları Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Açılış Töreni Ve Öğretim Elemanları Sergisi’ne katılmışlardır.

3 Eylül 2014, tarihinde bölümümüz öğretim elemanlarından Yrd. Doç. Dr. Bülent SALDERAY “Oluşum” isimli Kişisel Resim Sergisini Ankara Devlet Güzel Sanatlar Galerisi Mustafa Ayaz Vakıf Müzesi Sergi Salonu’nda açmıştır.

9 Haziran 2014 tarihinde Doç. Dr. Fulya Bayraktar’ın vermiş olduğu Sanat Felsefesi Dersi kapsamında düzenlenen "Güzellik Üzerine, Düşünceden Esere” yılsonu sergisi G.Ü. Güzel Sanatlar Fakültesinde gerçekleştirilmiştir.

2 Mayıs 2014 tarihinde bölümümüz öğretim elemanları, Irak’ta okuyan ihtiyaç sahibi Türkmen üniversite gençlerine destek olmak amacıyla Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde düzenlenen “Türkiye’den Türkmeneli’ne” isimli Uluslararası Görsel Sanatlar Karma Sergisi'ne organizasyon ve katılımcı olarak yer almıştır.

21-28 Mart 2014  tarihinde bölümümüz öğretim elemanları Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi  “Türk Mitolojisinden İzler” Öğretim Elemanları Karma Sergisinde katılımcı olarak yer almıştır.

21 Nisan 2014 tarihinde bölümümüz öğretim elemanlarından Yrd. Doç. Dr. Bülent SALDERAY “Evrene Küçük Bir Dokunuş” isimli Kişisel Resim Sergisini Vakıf Bank Sanat Galerisi-Ankara’da açmıştır.

14 Nisan 2014 tarihinde bölümümüz öğretim elemanlarından Yrd. Doç. Deniz ONUR ERMAN “Büyülü Bahçe” isimli Kişisel Seramik Sergisini Turkuvaz Sanat Galerisi’nde açmıştır.

5 Mayıs 2014 tarihinde bölümümüz öğretim elemanlarından Arş. Gör. Zeliha KAYAHAN “Varyasyonlar” isimli Kişisel Sergisini Sergisini Necip Fazıl Kültür Merkezi, Bolu’da açmıştır.

7 Şubat 2014 tarihinde bölümümüz öğretim elemanları, Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin Filipinler'e yardım amacıyla düzenlediği Uluslararası Görsel Sanatlar Karma Sergisi'ne organizasyon ve katılımcı olarak yer almıştır.

2013 Yılı Etkinlikleri

16 Aralık 2013 - 3 Ocak 2014 tarihleri arasında tarihinde bölümümüz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Dr. Mehtap PAZARLIOĞLU BİNGÖL , “Sorunsuz Evrenler/Unproblematic Cosmoses” isimli Kişisel Sergisini T.C. Ziraat Bankası Tünel Sanat Galerisi/İstanbul’da açmıştır.

27 Kasım-6 Aralık 2013 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen  “Türk Mitolojisinden İzler” isimli Öğretim Elemanları Karma Sergisi’ne katılımcı olarak yer almışlardır.

20 Kasım 2013 tarihinde bölümümüz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Yılmaz ÇIRACIOĞLU “Geçmişe Yolculuk” isimli Kişisel Sergisini Azerbaycan Devlet Ressamlık Akademisi Müze Salonu’nda açmıştır.

9 Eylül 2013 tarihinde bölümümüz öğretim elemanlarından Yrd. Doç. Dr. Bülent SALDERAY “Süreç” isimli Kişisel Resim Sergisini Gazi Üniversitesi Resim Heykel Müzesi Sergi Salonu’nda açmıştır.

6-24 Mayıs 2013 tarihleri arasında tarihinde bölümümüz öğretim elemanlarından Yrd. Doç. Deniz ONUR ERMAN “Savaşçı” isimli Kişisel Seramik Sergisini T.C. Ziraat Bankası Kuğulu Sanat Galerisi’nde açmıştır.

2012 Yılı Etkinlikleri

14 Kasım 2012 tarihinde bölümümüz öğretim elemanları, Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin Kanserden hayatını kaybeden resim öğretmeni Çilen Vural’dan yola çıkarak kanserle mücadele eden kişilere destek olmak ve onlara bu mücadelede yalnız olmadıklarını göstermek amacıyla düzenlediği Uluslararası Görsel Sanatlar Karma Sergisi'ne organizasyon ve katılımcı olarak yer almıştır.

3-10 Mayıs 2012 tarihileri arasında Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen “Gazi Üniversitesi Sanat Ve Tasarım Günleri” kapsamında bölümümüz “Türk Renkleri Göğe Yükseliyor ” ve “ Türk Renkleri Sokağa Taştı” isimli iki etkinlikle yer almıştır.

26 Nisan 2012 tarihinde Türkmen Yörükleri üzerine çalışan fotoğraf sanatçısı Nahide NAMAL, “Barçın Yerçiler” isimli saydam gösterisini fakültemizde sunmuştur. Bölümümüz tarafından gerçekleştirilen organizasyon, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanmıştır.

2011 yılı etkinlikleri

26-27 Ekim 2011 tarihileri arasında Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen Türk Dünyası Güzel Sanatlar Fakülteleri Ankara Toplantısı ve Çalıştayı” kapsamında bölümümüz organizasyon ve katılımcı olarak yer almıştır.